Klimaatconcept. Altijd optimaal.

KlimaatConcept
Altijd optimaal

Wij stonden aan de start van de airconditionertechniek in Nederland

KlimaatConcept is een familiebedrijf dat in 1987 is opgericht. Wij stonden aan de start van de airconditioner techniek in Nederland. In de loop der jaren zijn we flink gegroeid, maar we hebben onze pioniersgeest altijd behouden. Kenmerkend voor KlimaatConcept is de continue, innovatieve aanpak en het toepassen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzame klimaattechniek.

Wie zijn wij

Onze passie voor techniek

Wij houden van techniek en verzorgen alles. Van ontwerp en bouw tot onderhoud. Onze kracht is aandacht. We nemen de tijd om uw wensen te doorgronden, en de tijd om te zorgen dat het vanaf dag één goed zit. Klimaatbeheersing is voor ons op maat en duurzaam verwarmen, koelen en ventileren en zo zorgen voor een optimaal binnenklimaat.

Onze ambitie

Ons streven is het creëren van een optimaal binnenklimaat met minimale energiekosten. Zodat u aangenaam, duurzaam en voordelig kunt wonen en werken. KlimaatConcept. Altijd optimaal.

Onze werkwijze

Bij het aanleggen van een klimaatsysteem komt meer kijken dan ‘even’ een warmtepomp of airconditioner uitzoeken en monteren. De vereiste capaciteiten voor verwarming-, koeling- of ventilatie hangen sterk af van uw wensen in comfort en de eigenschappen van uw woning of kantoorruimte.

Om hier optimaal op aan te sluiten hanteren wij een heldere structuur bij het realiseren van uw klimaatsysteem. Dit doen we volgens de richtlijnen van BRL 6000: overzichtelijk en gericht op kwaliteit!

1 Programmafase

Vanuit uw vraag formuleren we een projectomschrijving. Hieruit ontstaat een grof ontwerp en een eerste aanbieding die we met u bespreken.

2 Ontwerpfase

In deze fase maken we het definitieve ontwerp, geven we u een toelichting op het ontwerp, en doen we u de concrete aanbieding.

In deze fase zal een van onze engineers het ontwerp uit de programmafase verder ontwikkelen tot een compleet plan. Natuurlijk wordt hierbij rekening gehouden met uw wensen uit het voortraject.

3 Uitwerkingsfase

Het systeem wordt geïnstalleerd door onze technici op de met u overeengekomen datum.

4 Realisatiefase

Het afronden van het project start met de inbedrijfstelling- en meetprocedure. Aansluitend volgt de
uitleg over het systeem aan de eindgebruiker.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram