Optimaal klimaat in onderwijs

Het klimaat dat
optimaal presteert

Makkelijker leren in een optimaal onderwijsklimaat. Beter bij de les blijven met een klimaatinstallatie van KlimaatConcept. Maak een afspraak

Kinderen presteren beter in een optimaal binnenklimaat

Zeker op school is een aangename constante temperatuur en een goede ventilatie belangrijk. Kinderen kunnen zich daardoor beter concentreren en beter presteren. Bovendien zorgt een optimaal binnenklimaat voor minder ziekteverzuim. Met als resultaat dat niet alleen iedereen present is, maar ook dat de kinderen alert zijn en de lessen van de leraar snel meester worden.

Een gezonde investering voor kinderdagverblijven

De gezondheid van de allerkleinsten staat voorop. Onze klimaatinstallatie zorgt niet alleen voor een constante aangename temperatuur. Ook de lucht wordt constant gezuiverd, zodat ziekmakers verdwijnen. Met een klimaatinstallatie van KlimaatConcept creëert u gezonde ruimtes voor de kleintjes om te eten, spelen en slapen en een gezonde werkomgeving voor de medewerkers.

Onze onderwijs projecten:

Voor een kinderdagverblijf in Weesp installeerden wij een warmtepompinstallatie met luchtwisselaar en zonnepanelen

Lees verder
Bekijk al onze projecten
Consultant van Klimaatconcept

Wij hebben een klimaatinstallatie op maat voor u

Wat uw wensen ook zijn, wij hebben een oplossing op maat voor u. Wij bieden u een klimaatsysteem dat energiezuinig is tegen een aantrekkelijke prijs. Ook op de lange termijn. Want wij kijken niet alleen naar de aanschafprijs, maar ook naar de Total Cost of Ownership (TCO). Oftewel het totaalbedrag aan kosten voor de aanschaf en het bezit van de klimaatinstallatie gedurende de hele gebruikscyclus.

Maak een afspraak

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram