Het klimaat dat optimaal functioneert

Het klimaat dat
optimaal functioneert

Beheer en onderhoud

Optimaal beheer en onderhoud van gebouwen

Op dit moment beheren wij bij KlimaatConcept de klimaatinstallaties van enkele honderden gebouwen. Dat doen wij met professionele en goed opgeleide monteurs die worden ondersteund door onze technische binnendienst.

Onderhoud is behoud. Door regelmatig onderhoud zorgen onze beheermonteurs dat uw klimaatinstallatie tot in de lengte van jaren optimaal blijft werken. En mocht uw installatie tussentijds een keer niet optimaal functioneren, dan lossen onze storingsmonteurs dat binnen de kortste keren voor u op.

Beheerovereenkomst / full-service abonnement

Wilt u er zeker van zijn dat uw klimaatinstallatie optimaal blijft werken? Laat het technisch beheer ervan dan aan ons over. U bent dan het voordeligste uit als u kiest voor een full-service abonnement. Ook als wij uw installatie niet hebben geïnstalleerd, beheren wij hem overigens graag voor u. Maak een afspraak

Monitoring

Monitoring om zo min mogelijk energie te verbruiken

Wij zorgen dat uw installatie bij het verwarmen, koelen en ventileren zo min mogelijk energie verbruikt. Zo hebben wij een product ontwikkeld dat optimaal gebruik maakt van de potentie van de Ecoforest warmtepompen met hun Inverter technologie. Daardoor wordt de energieopslag op een nog efficiëntere manier beheerd.
Monteur van Klimaatconcept

Energy manager van Ecoforest

Het werkt heel eenvoudig. De Energy manager leest constant de balans tussen de verbruikte en geleverde energie op het elektriciteitsnet. Met deze informatie en het kennen van de vraag van de woon- of werkruimte, kan KlimaatConcept de parameters van de Ecoforest warmtepompen realtime aanpassen. Dat verhoogt de prestaties en maakt de opslag van verwarming en/of koeling mogelijk.

Het kan zelfs leiden tot een nulbalans tussen productie en consumptie. Zodat uw installatie klimaatneutraal verwarmt en verkoelt. De combinatie van Ecoforest ecoGEO warmtepompen met de ecoSMART producten resulteert in de meest efficiënte installaties ter wereld.

Maak een afspraak

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram