Woning met kantoor en zwembad

Voor een woning met kantoor en zwembad in 't Gooi installeerden wij een warmtepomp systeem met aardwarmte en luchtwisselaar

De vraag

De wens van onze klant Sven:

Ik wil graag voor ons complete complex een nieuw klimaatsysteem die tegelijk de ene ruimte kan verwarmen en de andere ruimte kan verkoelen. Daarbij gaat mijn voorkeur uit naar een gasloos systeem met een gunstige Total Cost of Ownership die ik met de app kan bedienen. Kunnen jullie dat voor mij realiseren?

De oplossing

In dit geval zijn wij voor Sven letterlijk tot op de bodem gegaan. Na overleg hebben we gekozen voor een warmtepomp systeem met aardwarmte en luchtwisselaar.

Het resultaat

De klant is bijzonder tevreden over de aanleg en de werking van de installatie. Sven:

Er komt veel kijken bij de aanleg van een warmtepomp systeem met aardwarmte. Toch was de overlast tijdens de ingrijpende werkzaamheden gering. Complimenten voor de installateurs van KlimaatConcept. Alles werkt zoals bedacht. Ik kan de installatie via een app bedienen, mijn energiekosten vallen veel lager uit en het comfort is verbeterd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram