Woning met kantoor en zwembad

Voor een woning met kantoor en zwembad in 't Gooi installeerden wij een warmtepomp systeem met bodemenergie en luchtwisselaar

De vraag

Voor zijn luxueuze woon- en werkvilla had Sven een unieke uitdaging voor ons. Hij wilde een geavanceerd klimaatsysteem voor zijn woning met zwembad. Het systeem moest in staat zijn om verschillende ruimtes tegelijkertijd te verwarmen en te koelen. Bovendien moest het gasloos zijn en een gunstig energieverbruik hebben. "Welke mogelijkheden hebben jullie voor een gasloos klimaatsysteem in mijn bestaande woning? Naast rendement en comfort wil ik ook graag een moderne oplossing die ik met een app kan bedienen."

De oplossing

Na een grondige evaluatie van de unieke behoeften van Sven, kwamen we met een oplossing die letterlijk tot op de bodem gaat. We besloten om een warmtepompsysteem met bodemenergie en luchtwisselaar te installeren. Dit systeem biedt de veelzijdigheid en efficiƫntie die Sven zocht, en het kon ook eenvoudig worden bediend via een app.

Het resultaat

"De installatie was een groot project, maar de overlast was minimaal. Ik ben bijzonder tevreden met hoe alles is verlopen. Het systeem werkt precies zoals ik het had gehoopt, en ik kan het zelfs met een app bedienen. Mijn energiekosten zijn aanzienlijk gedaald en het comfort in de woning is verbeterd," vertelt een tevreden Sven.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram