Villa met inpandig zwembad

Voor een villa met inpandig zwembad in 't Gooi installeerden wij een warmtepomp installatie met verschillende afgiftebronnen en inpandige luchtwisselaars

De vraag

Ton, een bewoner van een luxueuze villa in 't Gooi, had een uitdaging. Zijn villa beschikt over een inpandig zwembad en een complexe VRF klimaatinstallatie die hij graag wilde vervangen door een gasloze, energiezuinige oplossing. "Welke mogelijkheden zien jullie om mijn bestaande VRF klimaatinstallatie te vervangen door een gasloze installatie, met behoud van comfort en bij voorkeur zuiniger dan mijn huidige installatie?"

De oplossing

Na een uitgebreide analyse van de villa en het inpandige zwembad, kozen we voor een warmtepomp installatie met verschillende afgiftebronnen en inpandige luchtwisselaars. Deze op maat gemaakte oplossing voldoet aan alle wensen van Ton op het gebied van comfort en verbruik.

Het resultaat

"KlimaatConcept heeft een fantastische job gedaan. De nieuwe warmtepomp installatie is niet alleen energiezuinig maar ook zeer efficiƫnt. Het was een ingrijpende operatie, maar binnen een maand was alles operationeel. Wat ik vooral waardeer is de communicatie; ze hielden nauw contact met onze technisch adviseur gedurende het hele proces," vertelt een tevreden Ton.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram