Verduurzaming van hoekwoning in Eemnes

Voor de verduurzaming van een hoekwoning in Eemnes plaatsen wij een Ecoforest warmtepomp met PVT-panelen van Triple Solar en Toshiba Haori airconditioners om de woon- en slaapkamer koel te houden.

De vraag

Erik wilde zijn hoekwoning in Eemnes verduurzamen en tegelijkertijd een oplossing voor koeling tijdens warme zomerdagen. "Ik wil graag weten wat de mogelijkheden zijn om mijn bestaande woning te verduurzamen en ik wil tegelijkertijd ook meer comfort. Wat kunnen jullie voor mij betekenen?"

De oplossing

Na een grondige analyse van de woning en de wensen van de klant, stelden we voor om een Ecoforest warmtepomp te installeren die grotendeels wordt gevoed door een PVT-systeem op het dak. Voor de koeling installeerden we twee Toshiba Haori airconditioners die naadloos in het interieur passen.

Het resultaat

"Samen met KlimaatConcept hebben we een significante stap gezet in de verduurzaming van onze woning. Het is geweldig om te zien hoe deze oplossingen ook in bestaande woningen kunnen worden toegepast. We zijn zeer tevreden met het resultaat," aldus een tevreden Erik.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram