Klimaatsysteem Medisch Centrum Gelderland

Voor een medisch centrum in Nijmegen installeerden wij onder andere een luchtbehandelingssysteem met warmtepomp en fancoil afgifte

De vraag

Ben, de beheerder van een medisch centrum in Nijmegen, stond voor een uitdaging. Hij wilde een klimaatsysteem dat niet alleen efficiënt en gasloos was, maar ook fluisterstil om de patiënten en het medisch personeel niet te storen. "We zoeken een stil en gasloos klimaatsysteem voor ons medisch centrum en de bijbehorende apotheek. Welke advies geven jullie en kunnen jullie ook de installatie, het onderhoud en het beheer verzorgen?"

De oplossing

Na een grondige analyse en overleg met Ben, kozen we voor een warmtepompsysteem met luchtbehandeling en fancoil afgifte. Dit systeem is niet alleen efficiënt en gasloos, maar ook fluisterstil.

Stil en gasloos klimaatsysteem medisch centrum Gelderland

Het resultaat

"Het systeem is een uitkomst. Het werkt geruisloos en zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Zowel de artsen als de cliënten zijn erg tevreden. Bovendien neemt KlimaatConcept het beheer en onderhoud op zich, wat een enorme last van onze schouders neemt," vertelt een zeer tevreden Ben.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram