Nieuwbouwwoning in Almere

Voor een nieuwbouwwoning in Almere installeerden wij een gasloze wooninstallatie met een zeer hoog rendement

De vraag

In Almere stond Martijn voor een uitdaging. Hij wilde een gasloze wooninstallatie in zijn nieuwbouwwoning die niet alleen kon verwarmen en koelen, maar ook zorgde voor warm douchewater en een hoog rendement. "Wat zijn de mogelijkheden van een gasloze wooninstallatie met behoud van comfort? Daarbij dient naast het verwarmen en koelen van de woning ook geregeld te worden dat er altijd voldoende warm douchewater is. Bij voorkeur tegen zo hoog mogelijk rendement?"

De oplossing

Na een uitgebreide consultatie met Martijn, besloten we om een warmtepomp met bodemenergie, zonnewarmte en zonnepanelen te installeren. Met deze combi hebben we invulling kunnen geven aan de diverse behoeften die belangrijk waren voor de klant zoals hoog rendement, verwarmen en verkoelen van de woning en voldoende warm water om te douchen.

Het resultaat

"Het systeem werkt als een zonnetje. Ik ben zo tevreden dat ik het beheer van het systeem meteen heb overgedragen aan KlimaatConcept. Het is geweldig hoe ik bij elk stap van het proces betrokken ben geweest," deelt een enthousiaste Martijn.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram