Nieuwbouw villa in ‘t Gooi

Voor een nieuwbouw villa met zwembad in ‘t Gooi installeerden wij een warmtepomp systeem met bodemenergie en luchtwisselaar

De vraag

Ad, de trotse eigenaar van een schitterende nieuwbouwvilla in 't Gooi, had een duidelijke visie: een gasloos, multifunctioneel klimaatsysteem dat zowel zijn huis als zwembad kon verwarmen en koelen. "Welke mogelijkheden zien jullie om mijn nieuwe woning te voorzien van een moderne en toekomstgerichte klimaatinstallatie die mij van alle gemakken voorziet en ook nog energiezuinig is?"

De oplossing

Na een uitgebreide analyse van de behoeften en mogelijkheden, installeerden we een warmtepompsysteem met bodemenergie en luchtwisselaar. Dit systeem was in staat om aan de hoge energie-eisen van Ad te voldoen.

Het resultaat

"De waterpomp is fantastisch. Ik kan de temperatuur van het huis tot en met het zwembadwater volledig naar mijn hand zetten. De installatie is vlekkeloos verlopen en ik ben uiterst tevreden met het resultaat," vertelt een enthousiaste Ad.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram