Klimaatsysteem in gerenoveerd woning in het gooi

Installatie voor gerenoveerde woning in het Gooi

Voor de renovatie van een woning in ‘t Gooi installeerden wij een warmtepomp installatie met aardwarmte, zonnewarmte, zonnepanelen en luchtbehandeling

De vraag

De wens van onze klant Marianne:

Onderdeel van de renovatie van mijn woning is een energiezuinige en klimaatvriendelijke verwarmingsinstallatie. Mijn vraag aan KlimaatConcept: kunnen jullie een gasloze wooninstallatie installeren waarmee ik mijn woning kan verwarmen, koelen en ventileren en bovendien lekker lang kan douchen?

De oplossing

Een verwarmingsinstallatie die zowel klimaatvriendelijk als energiezuinig is: een warmtepomp installatie met aardwarmte, zonnewarmte, zonnepanelen en luchtbehandeling met warmteterugwinning.

Het resultaat

Het nieuwe systeem speelt perfect in op de groene en energiezuinige wensen van de klant. Marianne:

De nieuwe installatie combineert aardwarmte, zonnewarmte en zonnepanelen. Het is in goed overleg en met aandacht ontworpen en geïnstalleerd. Het systeem functioneert fantastisch. KlimaatConcept heeft zo’n goede job gedaan, ik ben erg tevreden.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram