Gerenoveerd pakhuis in Amsterdam

Voor twee appartementen in een gerenoveerd pakhuis in Amsterdam installeerden wij een warmtepomp installatie met zonnewarmte, bodem-batterij en zonnepanelen

De vraag

De wensen van onze klant Boudewijn:

In een monumentaal pakhuis aan het Prinseneiland in Amsterdam gaan wij twee gerenoveerde appartementen realiseren. Kunnen jullie die voorzien van een gasloze installatie met warmtapwater, die verwarmt, koelt en ventileert?

Gerenoveerd pakhuis in Amsterdam

De oplossing

Om aan alle wensen van Boudewijn te voldoen hebben wij gekozen voor een warmtepomp installatie met zonnewarmte, bodem-batterij en zonnepanelen.

Het resultaat

De klant is uitermate tevreden over het systeem, de wijze waarop wij het geïnstalleerd hebben en de handzame bediening. Boudewijn:

Het was een hele zoektocht om een partij te vinden die onze ambities kon waarmaken, maar in KlimaatConcept hadden we direct vertrouwen. Het systeem functioneert perfect, is inzichtelijk en netjes geïnstalleerd. Het is indrukwekkend hoe mooi alles weggewerkt is. Het monumentale karakter van het pand is volledig behouden gebleven. En het systeem is ook nog eens digitaal te monitoren.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram