Het klimaat dat
optimaal functioneert

Beter worden van een optimaal zorgklimaat. Beter zorgen met een klimaatinstallatie van KlimaatConcept. Maak een afspraak

Als temperatuur en luchtkwaliteit ergens belangrijk zijn dan is het wel in de zorg

In ziekenhuizen, zorginstellingen, gezondheidscentra, apotheken, tandarts-, huisarts- en fysiotherapiepraktijken lopen mensen in en uit. Er werken veel mensen en er zijn patiënten die beter moeten worden. Dan moet de temperatuur, de lucht en ventilatie van topkwaliteit zijn. Zo’n gezonde omgeving creëren wij graag voor u.

Een optimaal binnenklimaat voor personeel en cliënten

Met onze klimaatinstallatie zorgen we voor een constante temperatuur en de juiste ventilatie, zonder tocht. Zo creëren we een optimaal binnenklimaat voor uw medewerkers en cliënten.

Voor een medisch centrum in Nijmegen installeerden wij onder andere een luchtbehandelingssysteem met warmtepomp en fancoil afgifte

De vraag

De wens van onze klant Ben:

We zijn voor het medisch centrum en apotheek op zoek naar een stil en gasloos klimaatsysteem. Kunnen jullie dat voor ons installeren en tevens het onderhoud en beheer voor jullie rekening nemen?

De oplossing

Wij hebben gekozen voor een fluisterstille oplossing: een warmtepompsysteem met luchtbehandeling en fancoil afgifte systeem.

Het resultaat

De klant is heel content met het systeem. Ben:

Het is een zeer comfortabel systeem dat zowel koelt als verwarmt en geruisloos zijn werk doet. Artsen en cliënten vinden het stille en altijd frisse klimaat bijzonder aangenaam. En omdat KlimaatConcept ook het beheer en onderhoud voor zijn rekening neemt, is dat een hele zorg minder.

Consultant van Klimaatconcept

Wij hebben een klimaatinstallatie op maat voor u

Wat uw wensen ook zijn, wij hebben een oplossing op maat voor u. Wij bieden u een klimaatsysteem dat energiezuinig is tegen een aantrekkelijke prijs. Ook op de lange termijn. Want wij kijken niet alleen naar de aanschafprijs, maar ook naar de Total Cost of Ownership (TCO). Oftewel het totaalbedrag aan kosten voor de aanschaf en het bezit van de klimaatinstallatie gedurende de hele gebruikscyclus.

Maak een afspraak

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram