Het klimaat dat
optimaal aanvoelt

Genieten van een optimaal woonklimaat. Comfortabeler wonen met een klimaatinstallatie van KlimaatConcept. Maak een afspraak

Het ultieme thuisgevoel: een klimaatinstallatie van KlimaatConcept

Als het mooi weer is in de zomer wordt het vaak te warm, broeierig en benauwd in huis. Als het koud, nat of winderig is in de winter, wordt het vaak te koud en tochtig in huis. Met een klimaatinstallatie van KlimaatConcept creëert u het ultieme thuisgevoel. Want u kunt de temperatuur in elke ruimte volledig naar uw hand zetten. Zo lekker als het klimaat thuis is, is het nergens.

Energiezuinige klimaatbeheersing

Onze duurzame warmtepompen, airconditioning- en ventilatiesystemen creëren een optimaal binnenklimaat. Ze zorgen voor een constante aangename temperatuur, zuiveren de lucht, zijn energiezuinig en verminderen de CO2 uitstoot. Met een klimaatinstallatie van KlimaatConcept voelt u zich helemaal thuis.

Voor een villa met inpandig zwembad in 't Gooi installeerden wij een warmtepomp installatie met verschillende afgiftebronnen en inpandige luchtwisselaars

De vraag

De wens van onze klant Ton:

In mijn villa met inpandig zwembad in 't Gooi heb ik momenteel een complexe VRF klimaatinstallatie. Deze wil ik graag vervangen door een gasloze installatie die mijn huis en het zwembadwater verwarmt, kan koelen en ventileren, en die ook nog eens energiezuinig is. Kunnen jullie dat realiseren?

De oplossing

Om aan de verschillende vragen van Ton te voldoen hebben wij een warmtepomp installatie met verschillende afgiftebronnen en inpandige luchtwisselaars geïnstalleerd.

Het resultaat

De klant is erg tevreden over het nieuwe systeem. Ton:

De warmtepomp installatie gebruikt beduidend minder energie en functioneert vlekkeloos. KlimaatConcept slaagde er ook in het systeem snel te installeren. Het was een ingrijpende operatie, maar binnen een maand was het systeem operationeel. Ook zijn we heel blij met de manier waarop KlimaatConcept contact hield met onze technisch adviseur

Voor een woning met kantoor en zwembad in 't Gooi installeerden wij een warmtepomp systeem met aardwarmte en luchtwisselaar

De vraag

De wens van onze klant Sven:

Ik wil graag voor ons complete complex een nieuw klimaatsysteem die tegelijk de ene ruimte kan verwarmen en de andere ruimte kan verkoelen. Daarbij gaat mijn voorkeur uit naar een gasloos systeem met een gunstige Total Cost of Ownership die ik met de app kan bedienen. Kunnen jullie dat voor mij realiseren?

De oplossing

In dit geval zijn wij voor Sven letterlijk tot op de bodem gegaan. Na overleg hebben we gekozen voor een warmtepomp systeem met aardwarmte en luchtwisselaar.

Het resultaat

De klant is bijzonder tevreden over de aanleg en de werking van de installatie. Sven:

Er komt veel kijken bij de aanleg van een warmtepomp systeem met aardwarmte. Toch was de overlast tijdens de ingrijpende werkzaamheden gering. Complimenten voor de installateurs van KlimaatConcept. Alles werkt zoals bedacht. Ik kan de installatie via een app bedienen, mijn energiekosten vallen veel lager uit en het comfort is verbeterd.

Consultant van Klimaatconcept

Wij hebben een klimaatinstallatie op maat voor u

Wat uw wensen ook zijn, wij hebben een oplossing op maat voor u. Wij bieden u een klimaatsysteem dat energiezuinig is tegen een aantrekkelijke prijs.

Maak een afspraak

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram