Het klimaat dat
optimaal schikt

Aangenaam verrast worden met een optimaal klimaat. Er nog beter bijzitten met een klimaatinstallatie van KlimaatConcept. Maak een afspraak

Bij een ingrijpende renovatie hoort eigenlijk ook een klimaat-installatie

Er komt veel kijken bij een renovatie. Het vernieuwen van leidingen, het repareren van deuren, het herstellen van plafonds, het vervangen van kozijnen, het leggen van vloeren, het isoleren van ramen, muren, vloeren en daken, stuc-, schilder- en tegelwerk, noem maar op. Bij zo’n ingrijpende renovatie hoort eigenlijk ook een klimaatinstallatie. Want daarmee creëert u niet alleen een mooie, maar ook een gezonde woon- en werkomgeving.

Energiezuinige klimaatbeheersing

Onze duurzame warmtepompen, airconditioning- en ventilatiesystemen creëren een optimaal binnenklimaat. Ze zorgen voor een constante aangename temperatuur, zuiveren de lucht, zijn energiezuinig en verminderen dus de CO2 uitstoot. Met een klimaatinstallatie van KlimaatConcept creëert u een ideale woon- of werkomgeving.

Voor de renovatie van een woning in ‘t Gooi installeerden wij een warmtepomp installatie met aardwarmte, zonnewarmte, zonnepanelen en luchtbehandeling

De vraag

De wens van onze klant Marianne:

Onderdeel van de renovatie van mijn woning is een energiezuinige en klimaatvriendelijke verwarmingsinstallatie. Mijn vraag aan KlimaatConcept: kunnen jullie een gasloze wooninstallatie installeren waarmee ik mijn woning kan verwarmen, koelen en ventileren en bovendien lekker lang kan douchen?

De oplossing

Een verwarmingsinstallatie die zowel klimaatvriendelijk als energiezuinig is: een warmtepomp installatie met aardwarmte, zonnewarmte, zonnepanelen en luchtbehandeling met warmteterugwinning.

Het resultaat

Het nieuwe systeem speelt perfect in op de groene en energiezuinige wensen van de klant. Marianne:

De nieuwe installatie combineert aardwarmte, zonnewarmte en zonnepanelen. Het is in goed overleg en met aandacht ontworpen en geïnstalleerd. Het systeem functioneert fantastisch. KlimaatConcept heeft zo’n goede job gedaan, ik ben erg tevreden.

Voor twee appartementen in een gerenoveerd pakhuis in Amsterdam installeerden wij een warmtepomp installatie met zonnewarmte, bodem-batterij en zonnepanelen

De vraag

De wensen van onze klant Boudewijn:

In een monumentaal pakhuis aan het Prinseneiland in Amsterdam gaan wij twee gerenoveerde appartementen realiseren. Kunnen jullie die voorzien van een gasloze installatie met warmtapwater, die verwarmt, koelt en ventileert?

De oplossing

Om aan alle wensen van Boudewijn te voldoen hebben wij gekozen voor een warmtepomp installatie met zonnewarmte, bodem-batterij en zonnepanelen.

Het resultaat

De klant is uitermate tevreden over het systeem, de wijze waarop wij het geïnstalleerd hebben en de handzame bediening. Boudewijn:

Het was een hele zoektocht om een partij te vinden die onze ambities kon waarmaken, maar in KlimaatConcept hadden we direct vertrouwen. Het systeem functioneert perfect, is inzichtelijk en netjes geïnstalleerd. Het is indrukwekkend hoe mooi alles weggewerkt is. Het monumentale karakter van het pand is volledig behouden gebleven. En het systeem is ook nog eens digitaal te monitoren.

Consultant van Klimaatconcept

Wij hebben een klimaatinstallatie op maat voor u

Wat uw wensen ook zijn, wij hebben een oplossing op maat voor u. Wij bieden u een klimaatsysteem dat energiezuinig is tegen een aantrekkelijke prijs. Ook op de lange termijn. Want wij kijken niet alleen naar de aanschafprijs, maar ook naar de Total Cost of Ownership (TCO). Oftewel het totaalbedrag aan kosten voor de aanschaf en het bezit van de klimaatinstallatie gedurende de hele gebruikscyclus.

Maak een afspraak

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram