Het klimaat dat
optimaal vernieuwd

Een nieuwe start maken in een optimaal klimaat. Plezieriger wonen en werken met een klimaatinstallatie van KlimaatConcept. Maak een afspraak

De grote meerwaarde van een klimaatinstallatie

Het voordeel van nieuwbouw is dat het nieuwste van het nieuwste kan worden geïnstalleerd. Ook op het gebied van verwarming, koeling en ventilatie. Onze klimaatinstallatie is dan een hele interessante investering. Deze zorgt voor een constante aangename temperatuur en een optimale luchtkwaliteit. Met een klimaatinstallatie van KlimaatConcept creëert u een ideale woon- of werkomgeving.

De klimaatinstallatie verdient zichzelf dubbel en dwars terug

Een klimaatinstallatie van KlimaatConcept zorgt niet alleen voor een optimaal binnenklimaat. De installatie is ook energiezuinig en vermindert de CO2 uitstoot. Daardoor besparen de gebruikers veel energiekosten. Het leidt ook tot een gunstig energielabel. Met als voordeel dat de woning of het pand beter te verhuren is en een hogere verkoopwaarde heeft.

Voor een nieuwbouw villa met zwembad in ‘t Gooi installeerden wij een warmtepomp systeem met aardwarmte en luchtwisselaar

De vraag

De wens van onze klant Ad:

Voor mijn nieuwbouw villa met zwembad wil ik graag een gasloze installatie met de capaciteit om zowel het huis te verwarmen als te koelen, het zwembad te verwarmen en warm tapwater. Is dat haalbaar?

De oplossing

Om aan de grote energievraag te voldoen hebben wij gekozen voor een warmtepomp systeem met aardwarmte en luchtwisselaar.

Het resultaat

Het nieuwe systeem voldoet aan alle eisen en wensen van de klant. Ad:

De waterpomp is helemaal top. Tot en met het zwemwater toe kan ik de temperatuur volledig naar mijn hand zetten. Ook ben ik erg tevreden over de installatie van het systeem.

Voor een nieuwbouwwoning in Almere installeerden wij een gasloze wooninstallatie met een zeer hoog rendement

De vraag

De wens van onze klant Martijn:

Kunnen jullie in mijn nieuwbouwwoning in Almere een gasloze wooninstallatie installeren die kan verwarmen en koelen, die voor warm douchewater zorgt en daarnaast een hoog rendement levert?

De oplossing

In goed overleg met Martijn hebben wij een warmtepomp met aardwarmte, zonnewarmte en zonnepanelen ontworpen en geïnstalleerd die zeer hoge prestaties levert.

Het resultaat

De klant is uitermate tevreden over de installatie en de manier waarop hij bij het hele proces is betrokken. Martijn:

Het systeem werkt vlekkeloos. Ik heb meteen ook het beheer van het systeem overgedragen aan KlimaatConcept.

Consultant van Klimaatconcept

Wij hebben een klimaatinstallatie op maat voor u

Wat uw wensen ook zijn, wij hebben een oplossing op maat voor u. Wij bieden u een klimaatsysteem dat energiezuinig is tegen een aantrekkelijke prijs. Ook op de lange termijn. Want wij kijken niet alleen naar de aanschafprijs, maar ook naar de Total Cost of Ownership (TCO). Oftewel het totaalbedrag aan kosten voor de aanschaf en het bezit van de klimaatinstallatie gedurende de hele gebruikscyclus.

Maak een afspraak

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram