Het klimaat dat optimaal functioneert

Klimaatbeheersing voor kantoor

Productiever zijn in een optimaal kantoorklimaat. Lekkerder werken met een klimaatsysteem van KlimaatConcept. Maak een afspraak

Onze klimaatinstallaties leiden tot een hogere productiviteit

Te is nooit goed. Als het te warm of te koud is in een bedrijf gaat dit ten koste van de productiviteit. Het kan zelfs leiden tot een hoger ziekteverzuim. Met een klimaatinstallatie van KlimaatConcept kan de temperatuur in elke ruimte worden afgesteld op de wensen van de gebruikers. Dat werkt niet alleen heel plezierig. Daardoor gaat ook de arbeidsproductiviteit omhoog. Perfect dus voor ieder kantoorruimte.

Onze klimaatsystemen zijn ook nog eens energiezuinig

Het energieverbruik van ons klimaatsysteem is bijzonder laag. Dat betekent dat u aanzienlijk op uw energiekosten bespaart. Het leidt ook tot een gunstig energielabel. Met als voordeel dat het pand makkelijker te verhuren is en meer oplevert bij een eventuele verkoop.

Onze kantoor projecten:

Voor een kantoor in Weesp installeerden wij een airconditioning systeem met plafondroosters

Lees verder

Voor een kantoor in Almere installeerden wij een VRF airconditioning installatie met balansventilatie

Lees verder
Consultant van Klimaatconcept

Wij hebben een klimaatinstallatie op maat voor u

Wat uw wensen ook zijn, wij hebben een oplossing op maat voor u. Wij bieden u een klimaatsysteem dat energiezuinig is tegen een aantrekkelijke prijs. Ook op de lange termijn. Want wij kijken niet alleen naar de aanschafprijs, maar ook naar de Total Cost of Ownership (TCO). Oftewel het totaalbedrag aan kosten voor de aanschaf en het bezit van de klimaatinstallatie gedurende de hele gebruikscyclus.

Maak een afspraak

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram