Het klimaat dat
optimaal werkt

Productiever zijn in een optimaal kantoorklimaat. Lekkerder werken met een klimaatinstallatie van KlimaatConcept. Maak een afspraak

Onze klimaatinstallaties leiden tot een hogere productiviteit

Te is nooit goed. Als het te warm of te koud is in een bedrijf gaat dit ten koste van de productiviteit. Het kan zelfs leiden tot een hoger ziekteverzuim. Met een klimaatinstallatie van KlimaatConcept kan de temperatuur in elke ruimte worden afgesteld op de wensen van de gebruikers. Dat werkt niet alleen heel plezierig. Daardoor gaat ook de arbeidsproductiviteit omhoog.

Onze klimaatinstallaties zijn ook nog eens energiezuinig

Het energieverbruik van onze klimaatinstallaties is bijzonder laag. Dat betekent dat u aanzienlijk op uw energiekosten bespaart. Het leidt ook tot een gunstig energielabel. Met als voordeel dat het pand makkelijker te verhuren is en meer oplevert bij een eventuele verkoop.

Voor een kantoor in Weesp installeerden wij een airconditioning systeem met plafondroosters

De vraag

De wens van onze klant Peter:

In ons kantoor in Weesp willen we graag geïntegreerde koeling in het plafond. Kunnen jullie dat voor ons realiseren?

De oplossing

Om optimaal tegemoet te komen aan de wens van onze klant hebben wij een airconditioning systeem met plafondroosters geïnstalleerd.

Het resultaat

De klant is uitermate enthousiast over het systeem. Peter:

KlimaatConcept is een fijne club om mee te werken. De installatie is precies die we voor ogen hadden. Ze hadden zich goed voorbereid op de klus en hebben alles perfect gemonteerd. We hebben er geen omkijken naar gehad.

Voor een kantoor in Almere installeerden wij een VRF airconditioning installatie met balansventilatie

De vraag

De wens van onze klant Gijsbert:

Ons kantoor in Almere willen we voorzien van een nieuw klimaatsysteem. Koeling en goede ventilatie zijn daarbij van groot belang. Wat voor installatie zouden jullie ons adviseren?

De oplossing

Om optimaal in te spelen op de wens van onze klant hebben wij een VRF airconditioning installatie met balansventilatie geadviseerd.

Het resultaat

De klant is erg tevreden. Gijsbert:

De keuze voor de klimaatinstallatie is in goed overleg met alle partijen tot stand gekomen. KlimaatConcept heeft de installatie snel en vakkundig geïnstalleerd en het klimaatsysteem koelt en ventileert naar volle tevredenheid.

Consultant van Klimaatconcept

Wij hebben een klimaatinstallatie op maat voor u

Wat uw wensen ook zijn, wij hebben een oplossing op maat voor u. Wij bieden u een klimaatsysteem dat energiezuinig is tegen een aantrekkelijke prijs. Ook op de lange termijn. Want wij kijken niet alleen naar de aanschafprijs, maar ook naar de Total Cost of Ownership (TCO). Oftewel het totaalbedrag aan kosten voor de aanschaf en het bezit van de klimaatinstallatie gedurende de hele gebruikscyclus.

Maak een afspraak

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram