Het klimaat dat optimaal functioneert

Klimaatbeheersing kantoor

Productiever zijn in een optimaal kantoorklimaat. Lekkerder werken met een klimaatsysteem van KlimaatConcept. Maak een afspraak voor deskundig advies.

In een gezonde werkomgeving is het lekkerder werken en ben je productiever. Een optimaal werkklimaat is dan ook van grote waarde voor bedrijven.

Een klimaatbeheersingssysteem leidt tot een hogere productiviteit

Te is nooit goed. Als het te warm of te koud is in een bedrijf gaat dit ten koste van de productiviteit. Het kan zelfs leiden tot een hoger ziekteverzuim. Met een goed systeem voor klimaatbeheersing kan de temperatuur in de verschillende ruimtes worden afgesteld op de wensen van de gebruikers. Dat werkt niet alleen heel plezierig. Daardoor gaat ook de arbeidsproductiviteit omhoog. Perfect dus voor ieder kantoorruimte.

Ook in bestaande kantoorruimtes

Klimaatbeheersing voor kantoor blijft niet alleen beperkt tot nieuwbouw. Ook bestaande kantoren kunnen wij voorzien van een goed binnenklimaat. KlimaatConcept biedt warmtepompen en airco's om te koelen én verwarmen. Maar een goed klimaatsysteem vraagt ook om een geïntegreerd ventilatiesysteem. Want voor een gezonde lucht in een woning of gebouw is goede ventilatie nodig, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Onze klimaatsystemen zijn ook nog eens energiezuinig

Het energieverbruik van onze klimaatsystemen is bijzonder laag. Dat betekent dat u aanzienlijk op uw energiekosten bespaart. Het leidt ook tot een gunstig energielabel. Met als voordeel dat het pand makkelijker te verhuren is en meer oplevert bij een eventuele verkoop.

Het energieverbruik van onze klimaatsystemen is bijzonder laag. Dat betekent dat u aanzienlijk op uw energiekosten bespaart. Het leidt ook tot een gunstig energielabel. Met als voordeel dat het pand makkelijker te verhuren is en meer oplevert bij een eventuele verkoop.

Klimaatbeheersing kantoor ook tegen aantrekkelijke prijs

Wij bieden u een klimaatsysteem dat energiezuinig is tegen een aantrekkelijke prijs. Ook op de lange termijn. Want wij kijken niet alleen naar de aanschafprijs - de investering-, maar ook naar de Total Cost of Ownership (TCO). Oftewel het totaalbedrag aan kosten voor de aanschaf en het bezit van de klimaatinstallatie gedurende de hele gebruikscyclus.

Onze kantoor projecten:

Voor een kantoor in Weesp installeerden wij een airconditioning systeem met plafondroosters

Lees verder

Voor een kantoor in Almere installeerden wij een VRF airconditioning installatie met balansventilatie

Lees verder
Bekijk al onze projecten
Consultant van Klimaatconcept

Wij hebben een klimaatinstallatie op maat voor u

Wat uw wensen ook zijn, wij hebben een oplossing op maat voor u. We kijken samen wat bij uw kantoor het beste past en creëren een binnenklimaat met de juiste temperatuur, een goede luchtvochtigheid en schone lucht.

Deze klimaatbeheersing kantoor realiseren we volledig elektrisch voor u: verwarmen en/of koelen met warmtepomp of airconditioning. Zo werkt u zonder gas: slim, schoon en onafhankelijk.

Maak een afspraak

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram